Srijeda, 21 Aprila, 2021
Home Magazin Film/Tv Anđelina zbog Breda i Dženifer zadobila novi udarac

Anđelina zbog Breda i Dženifer zadobila novi udarac

Trojac Anđelina Đoli (Angelina Jolie) – Bred Pit (Brad Pitt) – Dženifer Aniston (Jennifer) ne prestaje puniti medijske stupce, a detalji o njihovom međusobnom odnosu svakodnevno izlaze na površinu. 

Iako mediji već mjesecima pišu o obnovljenoj ljubavi 51-godišnje Dženifer i pet godine starijeg Breda, čini se da je u cijeloj priči “deblji kraj” izvukla 44-godišnja Anđelina, koja sada svim snagama želi “zagorčati” njihov odnos. Naime, nakon što su se u medijima pojavili natpisi da Anđelina u sudskom sporu oko skrbništva namjerava u svoju korist okrenuti činjenicu što je Bred njihovu djecu upoznao s bivšom suprugom, u sve se umiješao njen otac, Džon Vojt (Jon Voight).

Kako ističe časopis Globe, 81-godišnji glumac je potpuno izgubio strpljenje s Anđelinom i sada je moli i preklinje da iz svojih spletki izuzme Dženifer i njegovog nekadašnjeg zeta.

 Džon smatra da njegova kćerka osvetoljubivim ponašanjem šteti djeci koju očajnički želi zadržati samo za sebe- izjavio je izvor blizak filmašu.

– Ne može samo mirno stajati po strani jer ima preveliku dozu poštovanja prema Bredu – poručio je istoimeni izvor te dodao kako glumca razdire činjenica što se nekadašnji supružnici i dalje svađaju pred sudom.

Treba napomenuti kako nitko od glavnih aktera ove priče nije potvrdio navode nepoznatog izvora, pa se još uvijek sa sigurnošću ne može reći koliko istine ima u njima. Podsjetimo, Anđelina i Bred upoznali su se 2005. na snimanju filma “Mr. i mrs. Smith”. Ljubav su okrunili brakom, a onda su prije tri godine podnijeli zahtjev za razvod. Jedan od razloga rastave navodno je bio Bredov alkoholizam i neslaganje i svađe s najstarijim sinom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Gradonačelni Kasumović otkrio zbog čega nije produžena sezona grijanja u Zenici

Nakon što je 15. aprila zvanično završena sezona grijanja u Zenici, mnogi su ostali iznenađeni da ista nije produžena obzirom na nepovoljnu...

Bajramović osuđen zbog narušavanja javnog reda i mira i uvreda prema Mensudu Kelešturi

Općinski sud u Zenici osudio je zbog djela narušavanja javnog reda i mira Muhameda (Omera) Bajramovića iz Zenice i kaznio ga novčanom...

Zenica prvak u vakcinaciji u FBiH, počela vakcinacija i opšte populacije

Zeničko-dobojski kanton je prvak u Federaciji Bosne i Hercegovini po pripremljenosti te do sada obavljenoj imunizaciji I i II faze, zdravstvenih radnika...

Godišnjica Masakra u centru Zenice, mnoštvom granata na civile

Masakr civila u Zenici desio se 19. aprila 1993. godine. Oko podneva granate su ispaljene na centar Zenice sa položaja HVO-a, pozicioniranim...

Recent Comments