Četvrtak, 29 Jula, 2021
Home Vijesti Najnovije MAJKE SREBRENICE TRAŽE ODGOVOR OD GORDANE TADIĆ: "Šta ste učinili da se...

MAJKE SREBRENICE TRAŽE ODGOVOR OD GORDANE TADIĆ: “Šta ste učinili da se procesuiraju nalogodavci i počinioci genocida u Srebrenici?”

“Gordana Tadić da objavi šta je učinila da se procesuiraju nalogodavci i počinioci genocida u Srebrenici”, poručeno je jučer iz udruženja Majke Srebrenice.

Nakon što je nedavno Memorijalni centar Srebrenica pozvao glavnu tužiteljicu Tužilaštva BiH Gordanu Tadić da predoči javnosti izvještaj o učinjenom napretku ka utvrđivanju odgovornosti za genocid u Srebrenici, postignute rezultate u istragama i procesuiranju odgovornih, na istu temu oglasili su se i iz udruženja Majke Srebrenice.  “Gordana Tadić da objavi šta je učinila da se procesuiraju nalogodavci i počinioci genocida u Srebrenici”, poručeno je jučer iz udruženja Majke Srebrenice. 

Majke [email protected] A Tadić da objavi šta je učinila da se procesuiraju nalogodavci i počinioci genocida u Srebrenici.

Izvor: slobodnabosna.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

FOTO: Završena prva faza projekta RASTEM UZ ČELIK

Nogometni klub Čelik Zenica danas je završio sa prvom fazom realizacije projekta „Rastem uz Čelik“ kroz koji smo ugostili mališane iz zenčkih...

Predstavnici RS neće učestvovati u radu institucija BiH

Lideri političkih partija iz Republike Srpske zaključili su da srpski predstavnici u institucijama BIH, odnosno Predsjedništvu, Savjetu ministara i Parlamentu BIH ne...

NK Čelik nikada nije bio transparentniji i ujedinjeniji

NK Čelik nikada nije bio transparentniji i ujedinjeniji- Sinoć je u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održana redovna sjednice Skupštine NK Čelik....

U Bosni i Hercegovini 40 novozaraženih koronavirusom

U protekla 24 sata Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1.245 uzoraka, od kojih je 28 pozitivno na koronavirus.

Recent Comments