NA INCIJATIVU SDA OSIGURANO 500.000.00 KM ZA NK ČELIK ZENICA

Podijeli na društvenim mrežama

Upravni odbor u ostavci izdao je slijedeće saopštenje za javnost:

Članovi Upravnog odbora NK Čelik u ostavci danas su održali sastanak sa Gradonačelnikom kojom prilikom su obaviješteni o realizaciji Zaključka Gradskog vijeća kojom je NK Čelik odobrena finansijska injekcija u iznosu od 500.000,00 KM.

Ovim sastankom i konačno je završen angažman trenutnog UO, koji je za cilj imao stabilizaciju Kluba, odnosno stvaranje preduslova za normalan rad budućeg UO.

Naime, UO je uz pomoć Robijaša uspio izdejstvovati neophodna novčana sredstva za opstanak Kluba i buduće finansiranje, kao preduslov stabilizacije i boljitka NK Čelik Zenica.

Kao znak zahvalnosti Gradskom vijeću koje je donijelo neophodne zaključke, te na taj način pokazalo odgovornost Grada, kao i činjenicu da Zenica nije napustila svoj Čelik, Upravni odbor u ostavci će u toku sedmice svim vijećnicima uručiti dres NK Čelik sa natpisom Grad Zenica.

Upravni odbor u ostavci je u vid zahvalnosti zbog realizacije zaključaka Gradskog vijeća, na današnjem sastanku isti dres uručio i Gradonačelniku Fuadu Kasumoviću.

Svi članovi Upravnog odbora NK Čelik u ostavci ostaju na raspolaganju budućoj upravi, kao i neupitni vojnici Kluba.

Ne damo Čelik!

UO u ostavci

Izvor: nkcelik.ba

2 thoughts on “NA INCIJATIVU SDA OSIGURANO 500.000.00 KM ZA NK ČELIK ZENICA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.