Patološki lažov koji je patvorenjem, zavođenjem i zavađenjem sluđenih sugrađana oteo vlast i Zenicu Zeničanima

Podijeli na društvenim mrežama

Patološki lažov koji je patvorenjem, zavođenjem i zavađenjem sluđenih sugrađana oteo vlast i Zenicu Zeničanima ne prestaje sa urnebesnim lažima kojima zavidi i poznati junak i proizvod stolara Đepeta.
U svom najnovijem pokušaju spinovanja na dan kad su ozvaničena dva velika projekta novcem EU i ZDK, jedan izgrađen, a drugi “zakopan”, ko o čemu, Kasumović o dodjeli novca.
Pinokio iz Vakufa Gornjeg se žali što je Zenica dobila manje novca od “gradova kojima upravlja SDA”, pa navodi 10 općina i Gradova. Od cijelog spiska, samo u četiri su načelnici i gradonačelnici iz SDA ali čak neki tek odnedavno.

Međutim, Kasumović u teatru laži svjesno obmanjuje sebe i druge jer se radi o PROJEKTIMA koje treba dokumentovati, pripremiti, napisati i obrazložiti!
To što je Kasumović u Kabinet i službe okupio klimoglavce i žrtvenu janjad za odlazak u zatvor zbog njegove organizirane mafijaške hobotnice, a ne stručnjake koji mogu napisati pristojan program, problem je Zenice koja tone nezaustavljivo u mrak beznađam pod šapom nesposobnog “eksperta”.
Da je imao, Kasumović bi naveo koje projekte mu je ODBILA FBiH.

Kasumoviću je za zahlađenje i kišu kriva stranka koja mu je dopustila bogaćenje i bahatost. Sad su mu svi krivi, a koliko lupa laži i “objeda” protiv svih pokazao je objavom faksimila odluke na kojoj se vidi da su novac dobijale i sarajevske općine u kojima vlada Trojka, mnogo bitnija opozicija SDA-u od Kroolja kojem sve više građana dolazi sebi i oslobađa se straha da mu kaže jednom zauvijek DOSTA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.