Fuad Kasumović u “posjeti” Parizu

Podijeli na društvenim mrežama

Kad nešto razmislimo, možda je i bolje ovako. Zamislite situaciju da je Kroolj Zenice otputovao u Paris. Zamislite da je Macronu počeo pričati kako su svi protiv njega, kako je on ekspert svega i svačega, kako njegova žena ima sve fakultete. Onda ga Macron pita a što nemate grijanja, što ti je za pet godina najveći infrastrukturni projekt što je ALBA na svoju inicijativu postavila saksije na mostovima, a ti naredio da se postave naopako i smetaju pješacima. Što si se posvađao sa svima, pa čak i dupeuvlakačkim bivšim komunistima, što ti je bivša predsjedavajuća prijepodne glupa plavuša i konobarica, a popodne uvažena predsjedavajuća…

Pitao bi i šta je sa Čelikom, jer je Čelik nekad igrao sa Liverpulom, PSG-om, a danas grca u problemima jer si ga samo ti izdao… Pitao bi Macron mnogo toga, a ustvari znao sve odgovore jer on ne saznaje informacije od Salivena, lažnih profila i doglodskih botova. Zato što Macron zna istinu, zato pujde Kroolja nema na ovoj fotografiji.

Pametnom dosta? Problem je što su za Kroolja glasali uglavnom oni kojima je ovaj prethodni tekst predugačak, ni u školi nisu toliko pročitali.